Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

????



kom till mi g

NU

öppnar du dörren då


NEJ

varför säger du så där

JAG HAR TVÄRTOMDAG




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-20 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP