Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lundsbergeri lundsbergera



Förundersökning om Lundsbergs läggs ner

"OJ vad förvånad man blir"

Det är liksom som, ”självklart” att ingen

Vill (vågar) stå kvar vid övergreppen

Men det som kommit fram visar ju hur illa det är

Egentligen… redan innan undersökningen

Ett slags ”övergrepps lekande” typ ”Flugornas herre” i verkligheten

Illa nog kan alla normala människor, tänka…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-20 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO