Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men knappast av folket men vad bryr sej politikerna om det, eller om folket, "3 chipspåsar bara" sa den av de riktigt värsta, "överdryg börje själv" Nu är de igång, igen


Vissa har förtroende


Securitas har trots polisanmälan
”Förtroende”
FÖRTROENDE
Hos trafikrådet i Stockholm av stockholms stad
Vilka torde inte bara vara bland de största idiotierna
Ja eller så är de då köpta allihop
Så antingen riktigt dumma
Eller korrupta då








Vad är värst?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger
Publicerad 2011-12-31 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO