Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra betyg



Jag fick ett betyg angående ett jobb
De var så bra så jag undrade nästan
”är det verkligen jag”

Och sen så tänkte jag
”varför säger dom upp mej”?
när jag nu är så bra?

I o f s så hade de tappat jobb typ c:a häften men ändå
Och jag var nästan sist anställd, vilken var en tröst
MEN i alla fall….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-24 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO