Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I miss YOU Sverker


Motsatsen till
Politikersnack
måste vara Sverker Olofsson


och jag älskade när Sverker sa
”lovar du det här nu”?
”nu har du sagt det”!




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-24 00:33



Bookmark and Share


  Vici
"Är det inte så, är det inte så?!"
Kul typ den där Sverker,
en pina i röven måtte han varit
på sina "överträdare"
:-D
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO