Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man säger väl skojare utan att det roligt


Tattare
Får man inte säga, eller skriva
I vårt land

Men annars skulle bankerna ligga nära till
Med den innebörd som fanns i ordet, förr i alla fall

Efter att de åter är igång med
Att ”höja ränte nettot”
Och de enda jag önskar och hoppas
Får känna av, brottlighet

Är bankerna för deras stölder gör
Att de förtjänar det….
Men som ofta är det mer kriminellt att säga saker
Än att göra det




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-24 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO