Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVERKER FAN



I miss YOU Sverker



Motsatsen till
Politikersnack
måste vara Sverker Olofsson


och jag älskade när Sverker sa
”lovar du det här nu”?
”nu har du sagt det”

Och nu ska han ta "pulsen" på en del saker




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-31 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO