Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Käbbel stöld och undergrävande av landet


Tycker inte fler än jag att det är märkligt detta undergrävande av arbetares arbeten, tryggheten, men de andra, de som inte arbetar utan bara pysslar med politiskt käbbel, ska ha mer och mer TRYGGHET..!!

Mer pensioner, längre pensioner, fler pensioner, avgångsvederlag och alla möjliga förmån

De har ingen karensdag och kan påstå sej vara friska, för att få full lön, men sjuka, d v s om de inte vill ”jobba”… De har inga prestationskrav, de har inga krav på sej om bra jobb, inköp av tjänster och styrande och sånt de med bestämdhet hävdar att de ska ha sådan, hos alla andra, alla arbetare ska enligt de styrande ha, nåt slags ackord. Medans de själva, inte ens ska kunna skriva avtal, med t ex entrepenörer som ska hålla rälsen körbar, eller för hur vård av människor ska gå till.. och det är liksom deras fel…

Men det som ska vara så ”självklart” för oss andra, vi vanligt ska inte ens nämnas, för dom!

Och de fördelar som ska vara så självklara, för ”dom” ska inte alls beröra, oss andra, oss vi vanliga? Och med vilken rätt? De agerar verkligen som grisarna i djurfarmen och lägger under sej det som vi andra jobbar in, tillsammans med ett antal andra snyltare…

Och när har de då gått så långt så ”folket river bastiljen”?

Nu lovprisas den ”arbetskraftsinvandring” som pågår, som på ett eller annat obeskattat sätt, låter pengarna sina ut ur landet, med ryssar, polackers, balters och andras försorg kommer att tömma landet… på resurser kunskap och yrkesfärdighet. För att inte tala om att de går en massa landsmän utan jobba medans de försvinner slantar åt annat håll….

Nu ska det ökas ännu mer om vissa får som de vill….

Och när ser vi bastiljen rivas på riktigt, och det som kom efter….

För rivandet var ju bara en start av det hela…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-21 00:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns uppenbarligen krafter som medvetet eftersträvar att demontera Sverige.
Man får heller inte älska sitt land. Då betraktas man av dessa liberala glappkäftar som rasist.
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO