Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Euro skojerier


Sverige ska bidra med
100 000 000 000 till IMF

väldigt
va mycket pengar de kan finnas, ibland…

För att täcka upp för skojerier…
€ skojerier…

För att täcka upp
alla nollor....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-21 00:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Landet plundras av förrädare.
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO