Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stölden av jobb, fusket med skatter och pengar, löner och allt


Arbetskraftinvandringen och stölden av


Arbetskraftsinvandringen fungerar bra säger regeringen
Jaha?
Den dag vi har 0% arbetslösa
Så kanske man kan säga det…

Migrations minister anser att det fungerar bra
Ungefär som man sade innan Ådalen 32
Med de s k strejkbrytarna


Det är klart är målsättningen är att svenskar ska ha det sämre
Och man gör det mesta för att det ska hända
Så kanske det fungerar ”bra”
Får Billström och de som de vill så ska alla

Alla arbetare stå med mössan i hand varje morgon
Och fråga ”snälla disponenten” om
”finns det nåt jobb för oss idag”
Samma attityd kan man se hos den ”nya centerkvinnan”

Båda dom + några till har kvalifikationer att lyckas
Om det skulle uppstå nåt som ”Arbeit mascht frei”
Vi får väl hoppas att de politiker broilerna får testa på
Ett arbete med nån, helst lika osäkert som de vill att andra ska ha






Fattas bara att det blir krav på;

JAWOHL MEIN FÜHRER!


Men det, kraven, torde bara hamna på det arbetande folket som gör nytta, och betalar skatt och inte på de drönande byråkraterna som bara förbrukar dessa skatte miljoner som kommer in....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 126 gånger
Publicerad 2011-12-20 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO