Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saker du kunnat få hata hos mig:

Att det låter så högt när jag tuggar,
att mina höftkulor alltid knäpper,
min blåmärkta ryggrad,
mina uppradade texter,
mitt nervösa fnitter och
att mina tänder nästan alltid sladdar fel

Du kunde ha fått hata nästan allt med mig
om du hade älskat att vara min




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 457 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-20 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta