Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är bonus eller inte bonus är den stora frågan


Det är en märklig tid
Transport styrelsen vet inte vad som är rätt
Eller fel, eller vad som ska vara

De vet alltså inte vad som gör att bonus ska utbetalas
För det finns inte dokumentation
Så finns det knappast underlag

Men sant är att man betalat ut 40 miljoner extra
Utan, att man vet vad som är vad
Sen en än viktigare sak

Varför ska ö h t nån ha ”bonus”?
Man gör ett jobb, får betalt, till ett överenskommet pris
Man har t o m varit klantig så man ger bonus-pengar

Till vissa för att dom ska sluta!??
Det verkar inte finnas nån hejd på dårarna
Och dårskapen….

Man verkar totalt i avsaknad av nåt som helst
Sunt förnuft




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-20 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO