Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erfarenhet medfarenhet


Jag håller på att lära mej lite
Om kontaktannonser
Eller annonsörer mer
De som ”driver” det hela
De driver med alla
Verkar det som

De driver framförallt med
De som söker kontakter
Jag är en sån som inte vill betala
Det känns lite som ett slags horeri
Eller knullförmedling men ”så kommer man inte in”
Om man inte betalar….

Och helst ett långt abonnemang
Med en massa tillbehör, om det är möjligt
Du kan säkert ruinera dej på detta om du vill
Det är upplagt så
Cynism i kvadrat
”Hon har skrivit till dej står det”
”betala 399 men minst för 3 månader”
så kan du läsa brevet….


Så…. Jag hoppar
Och hoppas
Ändå, utan ”köp av med lems skap”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-22 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO