Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälsningar döden

sannolikheten i ärendet sväljer sig själv
samtidigt som det tillkännages att hungern är botad
förmodligen är det en lögn som ska stilla
familjens tjat om hur allt bör genomföras på vår tellusglob
kan man se tjusningen i misären
kanske man kan ge något tillbaka
till det man en gång fick allt i från
taktiska drag kräks medan praktiska frodas
i leran i jorden vars rötter når dig
in i din själ och än längre in i det som ska hålla det du representerar på plats




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-20 23:15



Bookmark and Share


    Decemberbarn
Väldigt bra!
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling