Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så det kan bli




Envar har sin lycka
Envar, har sin fröjd
Envar har olika sätt att vara nöjd

Men en dag vill alla på nåt sätt bli sörjd
Fast av olika anledningar och på olika höjd…
Hemlighet varde. hemlighet röjd..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-21 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO