Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget

Du ligger i vid mitt nyckelben och skriker

du skriker åt mig

rakt upp i...

Mig, och som en del av


den innersta känslan

känslan visar mig att

det jag gjorde fel ver att lita på mig


när jag litade på dig





för allt du gör är att skrika

och bryter


för du bryter mig, mitt ben


allt det innersta

som en känsla av inget




Fri vers av Omedvetandet
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-21 12:41



Bookmark and Share


  PPQ
smärtsamt vacker
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet