Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Privat är pirat de som kan tar



De som skapar dessa sjuka möjligheter att man kan
Blåsa landets skattebetalare på pengar
Är i första hand de som söker sej till

Privatägda skolor
Privatägda åldrings hem
Det är egentligen rätt lätt

Om alla bojkottade allt privatägt inom dessa områden
Så skulle vi slippa skiten…
Och slippa en massa problem…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-21 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO