Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snikenhet o privatisering



Alla problem, nästan
Inom äldrevård, skolor framförallt
Kan härledas till nåt så enkelt som

Snikenhet….

Och det hjälper inte med rapporter
Anmälningar och annat
Det är bara, privatiserings idiotin som gäller

I denna snikenhet

Och när man ser hånflinande representanter för höger patrasket
sitta och hånflina likt ”jokern” i Läderlappen
I TV rutan över detsamma så är det inget annat än
Hånflinande snikenhet…

De ser ner, på oss vanliga ”dumma djävlar”
Som försöker jobba och dra ihop det som ska göras
Medans de sitter och hånflinar
”min nord min fria nord” av Uggla är mer sann än nånsin




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger
Publicerad 2011-12-23 20:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Uppenbarligen vill man gynna sina egna - d v s höginkomsttagarna.
2011-12-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO