Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hånflin av M spån



När man ser ett hånflin
Ett riktigt hånflin
Som t ex har när han talar om arbetslöshet
Tomas Tobe`har ett flin
Som ser ut som
Joker i Läderlappen och det är påklistrat
Eller fastopererat
Som en slags sjukdom nästan

Man inser att med en sån föraktfull typ
Så ligger landets arbetslösa risigt till….
Ett påklistrat okänsligt flin
Där någon mediakonsult sagt att
”le hela tiden” OCH så det blir Jokers nedlåtande
och okänsliga flin istället för det som andra har
vanliga människors, leende…
från hjärtat…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-22 00:07



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
precis Lasse!!!
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO