Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tattoo


Om Uffe Sterner spelat nu
Så hade han säkert haft en geting

Typ en Expressen geting
Nånstans tatuerad

För er ”småkids” inte minns uffe
Han som var Foppa, LÅNGT före Foppa

Och en av de första ”proffs straffade hockey spelarna”
Han hade en geting i pannan på hjälmen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-21 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO