Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite uppmärksamhet och sting


En dam som jag känner har tatuerat in en geting på ena bröstet. I de kretsar hon normalt umgås så är det inte så många som tatuerar sej ö h t…
Men hennes lilla geting tilldrog sej inte bara de närmaste intresse, många hade sett den när det var liksom ”lite öppet så” och en del tänkte, och tänker nog än, ”de ä la gött”.

Så de mest upptänkliga kunde liksom av en händelse, stöta henne i sidan och fråga ”hur mår getingen”, men förhoppningen om att, hon ska visa lite av den ”nu omtalade” getingen.
Vad gör man inte för….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 130 gånger
Publicerad 2011-12-21 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO