Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i de orden



Läser, de mina egna – ord
diktade, för att överleva. Tvingade ur såren
de tårar, som föll ovan, hand i hand
med dina

Dagar, år och månader. Finns alla där
nerskrivna, som bitar, fragment
ur minnen som aldrig var gjorda
skapade, att försvinna

men, min vän – du fina, de är så många
de är så otroligt många, skrivna ur sorg
en pina, jag inte utstår
ens att tyda. Återuppleva.



Stänger ner, stänger av
idag var inte dagen, jag orkade ta mig igenom
de mina egna – ord


du fick mig att skriva










Fri vers av Baystream
Läst 112 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-21 21:32



Bookmark and Share


  Järnkatten
Förstår den känslan, väl skrivet vännen..
2011-12-21

    ej medlem längre
Starkt, vännen. Starkt!!!!
2011-12-21

  kerstin skriver VIP
åhh, ja,
så jag känner
för
dina ord

så,
ja,
det är helt
som jag
ibland
känner
för mina...

tack!
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream