Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den 20:e julklappen delar jag ut till Er, Kära Poetkollegor.....


Julklapp nr 20, 2011

Av mig får Ni ,allihop, 4 ORD som ska lysa i ELDSKRIFT framför Er under Julafton och i ALL EVIGHET :

INSPIRATION !! FANTASI ! ! KREATIVITET ! ! UTHÅLLIGHET !!

Låt dessa ord vara Er till ledning i Era framtida produktioner här !

God Jul på Er !




--------




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-21 22:08



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Härligt!
God Jul!
2011-12-21

  poetryGirl
Låt oss hoppas de svenska journalisterna släpps fria!
God Jul
2011-12-21

  Ninananonia VIP
:) Härliga ord du ger :) God Jul... :)
2011-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Av mig får ni följande ord: JULHAT.
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska