Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dag fick Palm tokspel ! Rööd fattade ingenting ! Kolla bara.....


Julkalendern nr 20, 2011 :"Palm får spatt !"

Palm ville sy in följande text (nr 20) på Storduken :

"Neluj rä trans räh
gaj rah ned ås räk "

Rööd var helt konfys..........: Ryska ?

Palm: Vänd på det......

Kan NI, kära läsare, hjälpa Rööd ?

Lucka 20 blir också lika knäpp:

"Iv rah negni narg i rå
ådnä rilb Neluj etni råvs.."

Vad är nu detta.....(?)



------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-21 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska