Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

likt en lång låtlista



Vi kommer aldrig dö


Under en gatlykta, fotsteg ekar. Skulle kunna vara, en ensam trumpet, som skrek
toner, smekande. Ömma. Så hårda att vilket öra till öga, ur mun, från hals, likt lycka

tomma skrivna lästa dödade hatade

älskade



Vi kommer aldrig dö, vi var aldrig menade att sluta så, nej

men

våra evinnerliga sånger
till en tondöv värld, förevigt sjunga













Fri vers av Baystream
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-21 22:47



Bookmark and Share


  Kim Kaj Persson
fin metafor
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream