Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen var en annan


För inte så många år sedan så
Var världen en annan
synen på värden var en annan
En bättre värld i vårt land i alla fall
Då det mesta fungerade långsamt oftast, men

men ingen drömde då om privatägda skolor
eller dito åldringsvård
eller andra dumheter…
DÅ visste man om dessa dumheter
Men sosse politikernas privata snikenhet
Öppnade för en annan sorts av densamma
Nya dumheter kom
Det är det vi ser nu




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 78 gånger
Publicerad 2011-12-22 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO