Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onsdagkväll



Det är onsdag kväll
Den 22 dec antingen är inatt den längsta natten
På året, eller också var det igår
Idag var väl i alla fall den kortaste dan
Kortare än, de mesta
Kort så det förslår, och varmt
Kan inte påminna mej denna värma innan jul sen
Barndomens tid, när det regnade vid jul
Och snön bara försvann
70 tal




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-22 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO