Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske för att mupparna med "jobb coacher" ska hålla på, eller?


Försent försent för sent


Trollhättan får tydligen pengar nu
Istället för, förr
Av trollpackan med företrädare
Trollpackornas pakt packas….
”så intressaaaaaaant ant”
”ja de var inget speciellt de var bara så att
de råkade trampa på brödet”

Och så kom de den absolut mest känslokalla kvinnan in
Hon som heter Löv och är kall som Thatcher
Jag menar, som en fisk
Jag menar som en Thatcher
Men inte som Gun

Och fick fram ut sin önskebrunn
Och troligen kommer det att visa sej att SAAB konkurs
Både prmärt och sekundärt blir dyrare än
Om de gjort nåt konstruktivt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger
Publicerad 2011-12-22 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO