Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärterum



Hjärterum
I dagens tid är det hjärterum
Som serum mot
Ensamhet
Men det verkar på sina håll
Som om det är brist




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-22 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO