Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härberget


När jag var liten så…
Funderade jag alltid över
Härberget, på jul
Härberget måste de ju heta
Berget i Betlehem

De tjatade ju om det varje jul
När man är liten så antingen frågar man om allt
Eller funderar själv tills man snappar upp
Eller kommer på svaret
Vid jul var det alltid härberget för mej…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-22 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO