Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad säger han?



Jag undar vad Jesus säger
Och tycker
Eller vad han sagt
Om ”hösen” runt hans, födelsedag..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 152 gånger
Publicerad 2011-12-22 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO