Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget att stoltsera över


Svenska regeringen får beröm av Etiopiens
Ja eller av dess junta diktatur då

Men de måste vara som att få beröm av Mao
Eller kanske Hitler, än nån annan riktigt idiot

Knappast nåt att känna sej stolt över
I alla fall…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 153 gånger
Publicerad 2011-12-25 20:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Frågan är om vare sig du eller jag har en intelligensnivå som ens når Mao Tse-tung till fotknölarna.
2011-12-25

  Larz Gustafsson VIP
Knappast heller något att känna sig stolt över att man tagit sig in i ett land illegalt och umgåtts med en terroriststämplad rörelse - som de svenska journalisterna gjort.
Hur synd är det egentligen om dem?
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO