Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja om man nu kan tala om vårdskandaler, det är väl mer "icke vård" som skandaler


I vårdskandalernas spår



Äldres bönande sång
(sälj inget brännvin till pappa)

Skicka mej ej till Carema
Då blir jag så trött och vanskött
För de vill ha vinsten på konton
Och ler sen i TV förstrött




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger
Publicerad 2011-12-23 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO