Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modigt men pys


Aron Modig ordförande i KDU

Gör oss en tjänst

Dra……….


Hörde dina kommentarer på debatt

En sån ynklig patetisk figur

Du är…


(Apropå att "Modig" var så "modig" så han tyckte att
det var ok att vissa förde ur pengar från landet som
det allmänna betalt för "vård" av äldre)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 225 gånger
Publicerad 2011-12-24 19:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
KD och KDU, gör oss en tjänst: Lägg ned!
Kristna som plottrar bort era liv på spegelfäkteri som politiskt engagemang, vänd om till Gud!
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO