Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är då en människa



Vad är då jag Gud
Jag gjord, av jord står det
Av jord skall jag åter bli
Människa under en tid
Liv under den tiden
Men jord för att inte bestå
Märkligt
Sen efter livet nåt annat
Ickeliv, död eller vad man då tror
Eller vet…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger
Publicerad 2011-12-23 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO