Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagens praktiska ondska



Ondska är ibland

De som representerar lagböckernas text

De är mer en § än en människa

De ser mer till en PUNKT. än till dess konsekvens

För konsekvensen, skiter de i










Ja åt vissa alltså, inte åt dom själva

Och inte åt snutar

Eller advokater

Framförallt inte åt domare

De blir ”odömda” oftast inte ens, påtalade

Än mindre åtalade eller på annat sätt, straffade

De skyddar varandra…




men vi har en statsminister som säger att
"vi lever i en rättsstat" men bara för en del tydligen
andra klarar sej alltid, domare, advokater typ




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-24 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO