Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgör mitt behov att svälja dig hel.





Kyss luften tillbaka in i mina lungor...

och viska i mina döva öron

[om du kan smaka blodet på mina läppar]







Och säg mig om mina tårar är för mycket...

så skänker jag dom till



åskmolnen på himmelen





De kommer att njuta av dem

som blomman

som vissnat...


bara lite för sent.





Bara för dig, baby.

Endast för dig.




För ditt hat är min cigarrett ...

och jag ska röka den S . A . K . T . A








Fri vers av Ylvavirvla
Läst 447 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-22 23:22



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Aj, aj, aj! Den här kärleken till smärtan, behovet av att bli föraktad, försmådd, sårad... Låt friheten och lusten kyssa dina läppar till skapande vildhet och glöm all önskan att bli sårad, kvävd, dödad! Du är vacker och oändligt värdefull. Välj livet! .. Tack för din nakna text! A
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Ylvavirvla
Ylvavirvla