Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill roffa dej



Jag vill roffa åt mej
Av din kärlek och din lust
Stönande och frust
Livaktig must

Säg inte att jag inte kan
För är de nåt jag fann
Så är det att allt kan hända
Även i verkliga livet

Även det som vissa tar för givet
Aldrig kan, ske….
Men med dej breve
Så kan allt, hända…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-23 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO