Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För ögonblicket och stunden


Så jag tar min entrecote
Och tänker som så
Njutninsgfullt

Nästa jag tar är min pripps blå
För att skölja ner
Det jag tagit på

Och med peppar såsen rinnande
Manligt spinnande jag inser
Livet är alltför mångfacetterat

För att förstå välbefinnande
Man kan bara leva på
Och njuta av det man få




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-23 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO