Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd grön eller blå rosett



Jag undar vad Jesus säger
Och tycker
Eller vad han sagt
Om ”hösen” runt hans, födelsedag..














Ska vi slå in dej? typ...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 130 gånger
Publicerad 2011-12-23 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO