Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill jag skicka till Världens Prostituerade...


Julkort nr 21,2011

Ni som säljer er kropp
fitta eller snopp
av eget fritt val
utan några kval

Jag tycker ni kan fortsätta
varför sig detta motsätta
ni säljer er kropp
ett frivilligt förlopp
som ni valt själva
utan att dväljas

Ni är ett slags företagare
varan är sex
ni köps utav "följeslagare"
varför allt häx (?)
för mej får ni köra på
fast jag köper inte då
men jag bryr mej ej
det är er grej.......


------






Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-22 23:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den som försvarar prostitution försvarar exploatering och förnedring. Prostitution borde totalförbjudas.
2011-12-23

    ej medlem längre
känslornas och kärlekens avtrubbning, eller det fria valet - med fattigdomen som förtryck.
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska