Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sladdar lite nu, måste vara effektiv... , skickar två ,samtidigt...


Julkorten 22 och 23 , 2011

Nr 22 går iväg till ALLA ni som åker långt med bil till julaftonsfirande på annan ort:

"Ta det lugnt
ni hinner dit
visst är det tungt
och mycket vitt
och halkan är en lömsk "figur"
låt det inte gå överstyr
"Bättre sent än aldrig !"
Bäst man sansar sig........ "


Nr 23 går till alla dessa som inte köpt julklappar än:

"Ni hinner, ni hinner
fast tiden rinner
och , i värsta fall
pengar duger, i alla fall
då kan man köpa vad man vill
för att tiden inte räckte till.."

God Jul !

------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-23 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska