Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinn tanke brinn tankar



Vi kan ju inte träffas i jul
Så jag skickar lite glada tankar
Tankar som är om oss
Om kärlek
Om kärleken mellan oss

Jag skickar om det som finns mellan oss
Tankar som går igen emellan oss
Förstås förståss
Av inga andra bara en tanke
En tanke att möta din

Eller två av högoktaniga
Tankar som liksom lyfter
Värdet av energin
I de tankar som blivit, full, tank….
Brinnande vinnande vinande hetta




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 185 gånger
Publicerad 2011-12-23 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO