Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mina tunga andetag



Somnar nu, släcker ljusen
ögon och tiden

tänder drömmen, min vän
du får ta min hand, om du vill

ta igen, alla de dagar
minuter och sånger
vi fått lov att räkna
ned


Så tills dess, att du står
på trappsteget vid min dörr

ska jag slå in min längtan, fästa morgondagen
vid mitt bröst och drömma oss åter - tillsammans
igen











Fri vers av Baystream
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-24 00:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så innerligt du skriver om dina drömmar och känslor...blir rörd
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream