Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu börjar det bli nära....Julklapp nr 22 går till min dotter..., julklapp nr 23 till min son...


Julklapparna nr 22 och 23 ,2011.

Min dotter får en FOTOUTBILDNING (Ett -årig) eftersom hon är en klar fotograftalang....(Högsta betyg i BILD i gymnasiet och många fina bilder på väggarna i sitt rum, som hon tagit själv..)

Min son får en RESA till BARCELONA och en ettårssejour i deras FOTBOLLSAKADEMI ! Han är ju en talang......


Ja, TÄNK om det hade gått, men pengarna räcker ,tyvärr, inte till...


------




Prosa (Fabel/Saga) av Mats Henricson
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-24 01:24



Bookmark and Share


  poetryGirl
och JAG hoppas Johan och Martin släpps fria.....
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska