Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Hm, god jul förresten.)


Konstjord

Jag skriver flykt
jag skriver rävars språng
en plötslig ömhet för hjärtats vilda
och hudens hemliga sömmar

du singlar snö på min tunga
du är luften jag andas:
lastbilarnas avgaser och lukten av hav
multnande tång i strandbrynet

vi söker mönjerött
vi söker rävdjurs avbild
i vilsen saknad efter det vi lämnat
syr vi sorgfälligt drömmar




Fri vers av Grävling
Läst 188 gånger
Publicerad 2011-12-24 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling