Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som sig bör.... till Jultomten själv....


Sista Julkortet, 2011, nr 24.

Visserligen är Du en myt
en saga
men traditionen Din har flyt
nästan övermaga


Många har vi spelat Dej
med varierande framgång
en trevlig rolig grej
en "teaterroll" på uppgång

Du är ju Barnens Vän
fortsätt med det, länge än !


GOD JUL TILL JULTOMTEN !


----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-24 12:11



Bookmark and Share


  PPQ
tack snälla för dina julkort jag önskar dig en god jul
2011-12-24

  Seglaren
Det vore allt lite tomt
utan Tomten.
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska