Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Palm hade länge retat sig på Blondinbellas "snusförnäma" attityd, så han skickade ett sista julkort till henne personligen...


Årets sista Julkalender, nr 24, 2011: "Palm skriver till Blondinbella ,Bloggproffs !"

Detta blev också den text (nr 24) som han och Rööd sydde in på den nu fullbordade Storduken:

"Av ilska jag vill glöda
när Du kallar julkalendrar för "röda"
som handlar om barn
som fastnat i fattigdomens garn
Du struntar i dem
förgyller Ditt lyxiga hem
inget till övers för fattiga
varken stora eller "knattiga"
men om Du själv fastna´ i fällan
blev det annat ljud "i skällan"
så stäng Din Lyxiga blogg
den ger bara "smogg" ! "


Lucka nr 24 är i samma ärende:

"Tyvärr finns det många "Blondinbellas"
på dessa det borde skällas
för deras fisförnäma bloggar
handlar om lyxkläder och groggar
allt om livets ytligheter
fyllda av förtrytligheter
de ignorerar den bittra verkligheten
och ger företräde åt banaliteten .."




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 172 gånger
Publicerad 2011-12-24 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska