Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går inte

jag undrar vem du tänker på
och jag hatar mig själv för att jag inte kan släppa det

släppa dig

det går inte




Fri vers av AliciaK
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-24 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK