Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som ett litet tack för att Ni läser mej....


En Julhälsning till Mina Skrivarvänner !

Vänner, o, vänner

Ni ska veta hur jag känner

en tacksamhet så outgrundlig

ja, jag vet, jag är lite "underlig"

så tack för att Ni läser ändå

fast det kan vara ett litet "schå"


Jag skriver ju med raka rör

och det en del ju upprör

men Ni accepterar mej

Ni säger aldrig nej

Ert tålamod det är av guld

och, av glädje, jag blir så full

det är tur att Ni här finns

för evigt jag detta minns

vi syns på poeter även framöver

för mej detta "gift" aldrig går över.....



GOD JUL PÅ ER, KÄRA SKRIVARVÄNNER !






Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-24 13:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
God Jul fina Mats :)
2011-12-25

    Max Poisé
God Jul Mats!
2011-12-24

    ej medlem längre
God Jul med skrivarglädje önskar jag dig!
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska